Resultat 030228
Henrik knep förstaplatsen med "UFO - Lights Out" och fick 42 poäng. Tätt följd av Jögges "Stray - Woolie" på 40 poäng. Samma poäng som tvåan hade "Sisters of Mercy - Temple of Love" men med lägre enskild poäng. Peter Hermansson som var förste gäst var därmed mycket nära att knipa andra platsen!

Lyssna på snuttar av;
UFO - Love to Love
Stray - Woolie

Röstfördelning samt komplett resultat

 
Ladda hem en excelfil med resultaten samt röstfördelningen.

Kommentarer
Ja så var vi hos mig! Mycket stora förväntningar som kung. Peter Hermansson
var gäst. Jag visste att nu blev det hårdare, nu skulle alla ta med kända låtar.
Iron maiden, UFO m.m. Jag själv höll lite låg profil efter "Stairway To Heaven"!
Men rätt låt vann tyckte jag, det är bara att gratulera! Det skall bli kul att åka till Gävle med nya låtar. Grattis Kung Henke!
/Kung Gert
P.S Det är gott med malt D.S

Som gäst vill jag börja med att säga: Tack, det har varit ett rent nöje att deltaga vid detta så välordnade evenemang. Helt klart har dessa gossar mycket bra musiksmak. En otroligt jämn omgång där skillnaden mellan 0 - 15 var hårfin enligt mitt tycke. Höjdpunkten för mig var att Henrik tänker köpa en "Live-skiva".
Tack igen för fint mottagande och för att jag slapp bli "nollad".
Hoppas man blir inbjuden igen....Nu har jag ett par ess i ärmen.
MVH Peter
P.S Gert, Suveränt!! Lasagne, whisky m.m, svårslaget! D.S

Mycket jämt. Svårt att ge betyg. Bra låtar fick 1 i betyg. Kvällens överraskning; Triumvirat! Jag och gästen , Peter, hade väldigt skilda åsikter (där han ogillade sången, älskade jag den....) - Skön kille!
/Jörgen

Jörgen, Gert bjöd iallafall på single malt whisky!
Svensk musik går ej hem här. Reeperbahn är ju bra!!!
Lasagnen var väldigt god, tack för den, Gert.
Stackars Persson.......särskilt under Ateist "låten".
Aberlour helt okej.
Fotbollen före, Tottenham - Sunderland 4 - 1, oj oj oj, vilken lek, busenkelt!
Come on your spurs!
/Thomas

Än en gång sitter man som enda deltagare och är nykter, det var lite jobbigare den här gången för Gert bjöd på Aberlour. Men som kompensation spelade Gert en låt med tyska gruppen Triumvirat, sååå j-vla bra och har aldrig hört talas om dom förut. Måste ut och leta......
Grattis Henrik, UFO är en värdig vinnare.
/Lars

En betydligt jämnare omgång denna afton, iallafall kändes det så när man skulla rösta! Kvällen var kanon, god mat, bra whisky, bra låtar! Mycket roligt att få vinna denna gång! Får se om jag kan leva upp till Gerts höga klass nästa gång.
En anekdot från kvällen; Jag hade varit och köpt en kungakrona till Gert som var konung. Den hade han givetvis på sig under kvällen. Plötsligt ringer telefonen mitt i en låt. Eftersom han hade jour måste han ta samtalet. För att höra bättre (vi lyssnade vidare.....) gick han ut på bron och pratade. Just som han stod där kom ett par grannar och promenerade mot honom. När dom fick se Gert på bron med kungakrona, pratandes i telefonen, valde dom av någon outgrundlig anledning att ändra på sin tänkta promenadväg. Tillägas skall att Gert inte hade "fru och barn" hemma! Undrar vad grannarna tänkte? Har Gert fått storhetsvansinne?
Eller, leker han kung i sitt eget hus......? Hystersikt roligt var det ändock! Tack Gert!
Jag håller med jörgen när han sa att man skall vara glad om man inte blir
rundnollad, allt annat är en bonus! Det var många bra låtar som fick "endast" 1 poäng..... Plus till Thomas för ett modigt låturval!
/Henrik II