Resultat 041023
Kung i kväll blev Jögge med "Neil Young - My My, Hey Hey (Out Of The Blue)". Tvåa kom Gert men en instrumental version av "Deep Purple - Fireball".
Ingen gäst denna gång.

Lyssna på snuttar av;
Neil Young - My My , Hey Hey
Deep Purple - Fireball

Röstfördelning samt komplett resultat

 
Ladda hem en excelfil med resultaten samt röstfördelningen.

Kommentarer
En av de klart svåraste omgångar vad det gäller röstningen. Det gick skapligt att utse de sämsta respektive de bästa låtarna men sedan var det "görtight"! Av det lilla jag kommer ihåg från röstfördelningen så tyckte nog flera av oss lika. Max- poängen blev något lägre än normalt och 15 poängarna var väldigt spridda. Kul!
Att Plysch gav mig 15 p var helt klart det bästa! Tack för den! Fixar tunna, gratis, bara för det till nästa gång.....;-))
/Henrik

En av de bästa omgångarna hittills tycker jag. Mycket jämnt & svårröstat. Återigen en del "nya" grupper att utforska. T.ex. Popul Vuh, med Jahn Teigen!! Skitbra, veckans verkliga överraskning....
/Lars

Väldigt svårt. Ingen riktig gördålig låt. Att Deep Purple kunde bli så bra utan Gillan. Nu kom hammondorgeln bättre fram. Gav Thomas höga poäng på poplåtar också. Hurricane #1 måste jag lyssna mer på, för att se om de är i den stilen. Min 15-poängare kom ju på Hooters. All You Zombies är en litet mörk sak... Sedan undrar jag vart whiskyn tog vägen på slutet (Henrik)?
/Jögge