Resultat 050212
Skivafton i Bergsjö på Kyrkbyberget även kallat Örnästet. Kanon!
Kronan gick även denna gång till Jögge och "Clawfinger - Do What I Say (Hangar Remix). Hans gäst, Magnus Westling, tog hem silvret med "Bob Dylan - Like a Rollin Stone".
Rundnollad blev Henkes "Argent - Infinite Wanderer"!

Lyssna på snuttar av;
Clawfinger - Do What I Say (Hangar Remix)
Bob Dylan - Like a Rollin Stone
Argent - Infinite Wanderer (Rundnollan)

Röstfördelning samt komplett resultat

 
Ladda hem en excelfil med resultaten samt röstfördelningen.

Kommentarer
Ja, vad säger man...Bergsjö!? Men stuga med bad var ju kanon! Inte behövde vi frysa heller. Musiken i kvälll var väl sådär, ingen självklar 15 poängare. Ingen överraskning. Det blev klassiker som fick dom höga poängen. Kul med en rundnolla.....
Genomgång dagen efter, nåt nytt men ett måste....iallafall i Bergsjö!
/Thomas

Kanonkväll! Velvet Revolver ska bli mitt nästa skivköp. Väntat ca tre år som "hangaround" och får en yxa i magen på småtimmarna, PLUS en säng på foten med en karl i!!! Det är en känsla som ger rock'n roll sitt rätta namn.
Jögges Clawfinger "Do What I Say" HELT RÄTT...
/MW

Ja, vad skall man säga....ett av dom bästa rocknästena jag varit på! Suveränt; atmosfären, miljön, ja allt! Helt perfekt!
Tack, Henka!
/Gert

Vi hyrde en stuga i Bergsjö på toppen av Kyrkberget. Kanonutsikt! Mycket trevligt ställe! Att bada i vedeldade kar innan aftonen var helt super! Min förkärlek till eld gjorde dock att temperaturen i stugan blev en aning för varm. Tror att det var vissa som förlorade en ohälsosamt stor mängd vätska då de sov framför brasan med filt!
Vad gäller musiken håller jag med Thomas, det var klassiker som fick de höga poängen. Dock var "Big Elf" en trevlig ny överraskning! Härlig tight och fräsch metal fast med tydliga nostalgiska influenser. Lite av 70-talet blandat med ny härlig metal!
Thomas och jag försökte hålla "liv" i församlingen men bröderna gick ej att hålla vakna...därför fick det bli en röstsammanräkning dagen efter! Något nytt....
Vi kommer köra fler aftnar i denna stuga!
/Henke

Bergsjö...Bra helkväll med kannibaltunna. Väldans varmt i stugan!
En av de mest positiva överraskningarna ikväll var Bigelf. Dessa skall naturligtvis kollas upp!
Helloween's "If I Could Fly" var bästa låten tycker jag, grym känsla i den. Pavlov's Dog också en trevlig "nyhet"!
Söndagens uppvaknande var en höjdare också!! Aj, aj, aj, AAAAAJJJJJJJ!!!
/Jögge