Woods of Ypres

Resultat 120610
Skivafton på berget i Bergsjö! En så kallad "Best Of"!

Etta blev Woods of Ypres och låten "Adora Vivos " spelad av Lars. Kunglasse!
Tvåa blev Killing Joke och låten "Rapture" DJ Henrik.

Lyssna på låtarna på Youtube:
Woods of Ypres
Killing Joke

Röstfördelning samt komplett resultat

 
Ladda hem en excelfil med resultaten samt röstfördelningen.

 

Kommentarer storafton 9 juni – Örnnästet
”Best of” på berget. Några gamla klassiker fick mina högsta poäng. Staten och kapitalet med Ebba Grön fick 13 poäng. Min 15 poängare vann ikväll. Lazze som spelade en av skivaftons absolut bästa låtar hittills! Woods Of Ypres och låten Adora Vivos. Så otroligt bra!!!
/Henrik

Härlig musikkväll!
Det märks att de flesta inte spelar själv. Låten som vann var ett musikaliskt skämt. För övrigt fick jag nys om lite nya grupper. Kul!
/Kenneth

”Hemma” i Bäschö igen. Ett trevligt sällskap taggade till tänderna med bra musik. Jag hade fyra (!) potentiella 15poängare. Woods Of Ypres fick den. Den låten vann aftonen överlägset också. Grattis Lazze! Killing Joke, Ebba Grön & Sabaton fick ge vika. Kenneth höll koll på värmen i kannibaltunnan = fyll på kallvatten för tusan, sa vi andra och Kenneth badade J. En av de bästa aftnarna hittills. Alme kom sist – skräp!
En av diskussionerna denna kväll var vilka som ”skriksjöng” äkta och inte. Vi blev överens om att Slayer och Raised Fist var av den äkta varan. Lazze hittade mycket konst i cd-konvoluten denna afton.  Sedan funderade Thomas länge på hur man uttalar ”Anekdoten” på engelska.
/Jörgen

Bra afton, en del bra låtar, några nya intressanta grupper. Väldigt jämnt startfält. Oväntad vinnarlåt. Men mycket värdig sådan.
/Per O

Mkt. trevlig best of-kväll på Berget, förvånansvärt mkt. bra musik ikväll. Bäst av allt var att jag fick bli kung på riktigt för 2:a ggn i historien…
/Lars E

Jaha! Ännu en kväll. Som vanligt svårt att betygsätta. Tycker ändå att tvåan är bättre än ettan. Gott med korv iaf. Å skönt med badet i en alldeles för varm tunna.
/Thomas